+31(0)6 5555 8888
Valkenswaard

Prive

De huurprijs van de Videozuil is € 185,- per dag.

Deze prijs is inclusief:

  • Persoonlijke achtergrond
  • Bewerkte videoboodschappen digitaal toegezonden via wetransfer
  • BTW

Op verzoek kunnen de bewerkte videoboodschappen worden toegezonden op DVD.

Bij verlenging wordt € 100,- per dag doorberekend.

Zakelijk

Wilt u een belangrijk event een leuke extra tint meegeven dan is een videozuil bij uitstek een originele optie. De huurprijs is € 155,- ex BTW.

Transport

Indien gewenst kan Videofelicitaties de videozuil in overleg met u op locatie afgeleverd worden. De dag erna wordt de videozuil weer opgehaald. Voor het afleveren en ophalen op 1 locatie berekend vanaf de dichtsbijzijnde locatie zijn de trarieven:

  • Afstand tot 10 km    25€
  • Afstand tot 30 km    35€
  • Afstand tot 50 km    50€
  • Vanaf 50 km, iedere extra km (heen en terug) 0,80€. Tot maximaal 100€ totaal bezorgkosten.

Afstanden worden berekend middels ANWB routeplanner.

De locatie dient wel goed bereikbaar te zijn. Indien dit niet het geval is zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen.
U kunt de videozuil ook zelf afhalen. Deze kan een dag de dag voor het feest opgehaald worden en dient de volgende dag teruggebracht te worden.

Verzekering

De huurprijs is inclusief verzekeringskosten, eventuele gemaakte schade zal verhaald worden op de huurder. De apparatuur is verzekerd binnen Nederland voor het risico van diefstal (alleen indien er sporen zijn van braak) en brand- en waterschade. Bij diefstal dient de huurder binnen 24 uur aangifte te doen bij de politie en de verhuurder en direct een kopie van de aangifte te verzenden naar Videofelicitaties.nl. Voor diefstal en verduistering van onze apparatuur of schade die wordt veroorzaakt door nalatigheid of verkeerd verbruik is de huurder volledig aansprakelijk. Alle kosten zullen dan ook volledig aan de huurder doorberekend worden. Videofelicitaties is niet aansprakelijk voor verlies van data.

Annuleren

Annulering dient 3 weken voor de reserveringsdatum te geschieden. Standaard annuleringskosten zijn € 25,-. Bij latere annulering komt uw volledige aanbetaling als annuleringskosten te vervallen.

Videozuil

Direct contact:
+31(0)6 5555 8888

Online bestellen:
Klik hier

Contact via e-mail:
Klik hier