+31(0)6 5555 8888
Valkenswaard

Heeft u bijvoorbeeld een zalencentrum of bent u weddingplanner en wilt u uw eigen videozuil verhuren zodat uw gasten een eigen felicitatie DVD kunnen maken, dan kunt gebruik maken van de diensten van Videofelicitaties. Naast directe levering aan consumenten, werkt Videofelicitaties zowel nationaal als internationaal met resellers.

U kunt reseller worden op de volgende manieren:

  • Bemiddeling in de verhuur van een videozuilen. Videofelicitaties voert de volledige opdracht uit. De reseller krijgt een fee over het verhuurde bedrag. Verhuur onder eigennaam, videofelicitaties voert de opdracht onder uw naam uit.
  • Videofelicitaties verhuurt de videozuil aan u voor een langere periode zodat u de volledige verhuur en opdrachtuitvoering zelf en onder eigen naam kunt verzorgen. Indien gewenst kan videofelicitaties tegen een kleine vergoeding de verwerking van de filmpjes blijven uitvoeren.

Heeft u interesse, stuurt u dan een email met uw gegevens en een korte omschrijving van uw bedrijf naar , dan neemt een accountmanager zo snel mogelijk contact met u op.