+31(0)6 5555 8888
Valkenswaard

Een videozuil of bruiloftzuil is de digitale vervanger van het reeds lange tijd bestaande gastenboek. Een videozuil geeft de mogelijkheid om een persoonlijke digitale videoboodschap in te spreken.

De videozuil is opgebouwd uit een 17” touchscreen met HD actiecamera en condensator microfoon. Op het scherm is een life opnamebeeld te zien zodat u kunt zien of u goed in beeld staat. De videozuil werkt onbemand wat iedereen de mogelijkheid geeft om een boodschap in te spreken zonder gene. Het tijdstip van inspreken kan zelf bepaald worden waardoor erg spontane filmpjes ontstaan.

Door op “start” te drukken wordt de opname gestart. Onderaan in beeld loopt een tijdbalk zodat u kunt zien hoeveel tijd u nog heeft. De maximale opnametijd is 2 minuten. Met een druk op de STOP knop wordt de opname beëindigd en weggeschreven naar het geheugen. De videozuil staat daarna direct klaar voor de volgende opname.

Alle opnames worden gebundeld, eventueel bewerkt en digitaal toegezonden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Plaatsen van de videozuil

Houd rekening met de volgende punten voor een optimale beeld- en geluidkwaliteit;

  • Zorg voor voldoende licht. (op het scherm is het videobeeld te zien, wat je ziet is wat je krijgt!). Met mooi, droog weer kan de zuil buiten staan, let op met de draaiende zon, het kan zijn dat de zuil in de loop van de dag gedraaid moet worden om tegenlicht te voorkomen.
  • Zorg voor minimaal omgevingsgeluid. (wanneer mensen onderling moeite hebben om elkaar te verstaan zullen de filmpjes ook moeilijk te verstaan zijn.) Vaak wordt de zuil bij de entree of garderobe geplaatst. Overleg daarom met de locatie waar de videozuil (bruiloftzuil) het beste staat met bovenstaande  punten in gedachten.
  • Indien de zuil verzet moet worden, wacht dan 1 minuut met het terugsteken van de stekker zodat de camera tijd krijgt om goed af te sluiten.
  • Na gebruik dient de zuil binnengezet te worden.

Videozuil

Direct contact:
+31(0)6 5555 8888

Online bestellen:
Klik hier

Contact via e-mail:
Klik hier