+31(0)6 5555 8888
Valkenswaard

Videozuil het digitale gastenboek

Onze videozuilen zijn al diverse jaren enorm populair als gastenboek voor onder andere bruiloften. Iedereen heeft de mogelijkheid om zijn of haar boodschap achter te laten op de videozuil. De bruid en bruidegom kunnen nadien zelf alle filmpjes bekijken en delen met vrienden en familie.

Naast een bruiloft kunnen onze videozuilen perfect gebruikt worden voor bedrijfsfeesten of jubileumfeesten. Wordt u bijvoorbeeld 50 dit jaar? Dan is onze videopaal een leuke toevoeging voor uw feest. U kunt alle gasten een boodschap laten inspreken en daarna bekijken op de DVD die u van ons ontvangt. Naarmate de avond vordert worden de berichten over het algemeen steeds leuker. Hiermee slaat u herinneringen van de avond digitaal op zodat u ze nooit meer kwijt zult raken.

Wanneer de videozuil weer door ons wordt opgehaald zorgen wij ervoor dat alle video’s die opgenomen zijn netjes op CD of DVD gezet worden. Het is ook mogelijk om de Dvd’s in hogere oplage te bestellen voor u vrienden en familie. Indien u wenst kunnen deze zelfs gepersonaliseerd worden.

Indien u vragen heeft over de levering, bestelling of bezorging van onze videozuil kunt u contact met ons opnemen. Dat kan door middel van het contactformulier of door de bellen naar: +31(0)6 5555 8888 Per e-mail kunt u ons bereiken op:

Videozuil

Direct contact:
+31(0)6 5555 8888

Online bestellen:
Klik hier

Contact via e-mail:
Klik hier