+31(0)6 5555 8888
Valkenswaard

Foto’s verzamelen van je bruiloft (tip)

Op de bruiloft zelf is vaak een fotograaf aanwezig die ervoor zorgt dat de belangrijke momenten worden vastgelegd op camera. Desondanks zijn er veel gasten die zelf met zijn/haar smartphone nog foto’s vastleggen. Dat kunnen selfies zijn of foto’s van andere leuke momenten waarbij de fotograaf zelf niet aanwezig kon zijn. Hij kan immers niet overal tegelijk aanwezig zijn!

Online opslaan van foto’s

Hier hebben wij een leuke oplossing voor gevonden genaamd wedpics.com. Zijn hebben een smartphone app ontwikkeld waarmee je gasten kunt uitnodigen om hun foto’s online te delen. Daardoor krijg je een zeer compleet archief van de hele avond met de gekste foto’s. Supergaaf natuurlijk.

Aan de slag met wedpics.com

1.     Ga via je browser naar de volgende URL: https://wedpics.com/home

2.     Registreer je op website (gratis) om je bruiloft toe te voegen.

3.     Stuur het ID dat je van de website ontvangt door naar de gasten

In deze 3 stappen kunnen je gasten al foto’s plaatsen die ze tijdens de bruiloft gemaakt hebben. De applicatie van Wedpics is beschikbaar voor IOS ( iPhones ) en Android ( Samsung, Huawei etc ). Het werkt ontzettend eenvoudig en kan prachtige beelden opleveren van jullie bruiloft. Wedpics kun je geheel gratis kunt gebruiken. Er zitten geen limieten op het aantal foto’s dus er kunnen zoveel foto’s geüpload worden als je maar wil!

 

Videozuil

Direct contact:
+31(0)6 5555 8888

Online bestellen:
Klik hier

Contact via e-mail:
Klik hier