+31(0)6 5555 8888
Valkenswaard

Een veelzijdige videozuil voor bruiloften, feesten en partijen

Een videofelicitatiezuil of bruiloftzuil is de digitale vervanger van het reeds lange tijd bestaande gastenboek. Videofelicitaties geeft de mogelijkheid om een persoonlijke digitale videoboodschap in te spreken. 

blog videofelicitaties 01

De felicitatiezuil is geschikt voor iedere gelegenheid, of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, receptie, jubileum, welkomst- of afscheidsfeest, congres of kraamfeest. De ingesproken videoboodschappen zijn een digitale herinnering met onvergetelijke momenten.

De felicitatiezuil blijft gedurende het gehele feest staan en de gasten kunnen blijven inspreken. Leuk als opa een borreltje teveel op heeft of vrienden toch net een noot te hoog gaan zingen! Na het feest worden alle opnames gebundeld, eventueel bewerkt en daarna op DVD gebrand. Binnen twee weken ontvangt u per post de persoonlijke DVD bij u thuis. Zo ziet u alle felicitaties en berichten op uw televisie en computer. Een blijvende herinnering aan uw mooiste dag!

Hoe werkt het

De videozuil is opgebouwd uit een 17” touchscreen met HD actiecamera. In de videozuil is een professionele condensator microfoon geplaatst voor kristalhelder geluid. Op het scherm is een live opname beeld te zien zodat u kunt zien of u goed in beeld staat. U kunt onbeperkt video’s inspreken.

De videozuil werkt onbemand wat iedereen de mogelijkheid geeft om een boodschap in te spreken zonder gene. Het tijdstip van inspreken kan zelf bepaald worden waardoor erg spontane filmpjes ontstaan. Kortom een gemakkelijke manier om een speciaal moment op een speciale manier vast te leggen.

Tarieven

De huurprijs van de Videozuil is € 185,- per dag.

Deze prijs is inclusief:

  • Persoonlijke achtergrond
  • Felicitatie DVD met alle videoboodschappen met DVD menu
  • DVD inclusief gepersonaliseerde DVD en DVD hoes
  • BTW

Videozuil

Direct contact:
+31(0)6 5555 8888

Online bestellen:
Klik hier

Contact via e-mail:
Klik hier